Safely Prepared & Delivered

Over Mama Ghassoul
Leer ons beter kennen
Mama Ghassoul is vers, handgemaakt en veganistisch! Gemaakt van de beste natuurlijke
ingrediënten die je één laat voelen met natuur. Gebaseerd op authentieke schoonheidsgeheimen
over de hele wereld. Bij Mama Ghassoul draait het allemaal om het verbeteren van je natuurlijke
schoonheid, het werkt zelfs nog dieper dan dat. Mama Ghassoul weet je te raken op zielsniveau ..
rust, simpelheid en puur staan ​bij ons centraal.
Vers
Handgemaakt
Veganistisch
Onze producten
Hier een overzicht van onze Earth to Earth colection
Face algemeen

Onze face producten

Het gezicht wordt elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid. Je huid verdient liefde en zorg op het gebied van huidverzorging. Mama Ghassoul is hier om die liefde en zorg te geven. Je huid is immers het belangrijkste en grootste orgaan van het lichaam. De verzorgingsproducten van Mama Ghassoul zorgen ervoor dat jouw huid rijkelijk wordt gevoed en gehydrateerd. Met het gebruik van de natuurlijke ingrediënten zorgen wij ervoor dat huidproblemen op een natuurlijke manier worden behandeld.Daarnaast bevatten onze verzorgingsproducten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Onze filosofie? Rust, simpelheid en puur. Read More
Wij hebben maar één doel: jouw huid van binnenuit verzorgen, want hier begint een stralende huid mee!
Het gezicht wordt elke dag blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de huid. Je huid verdient liefde en zorg op het gebied van huidverzorging. 
Mama Ghassoul is hier om die liefde en zorg te geven. Je huid is immers het belangrijkste en grootste orgaan van het lichaam. De verzorgingsproducten van Mama Ghassoul zorgen ervoor dat jouw huid rijkelijk wordt gevoed en gehydrateerd. Met het gebruik van de natuurlijke ingrediënten zorgen wij ervoor dat huidproblemen op een natuurlijke manier worden behandeld. 
Daarnaast bevatten onze verzorgingsproducten geen kunstmatige geur- en kleurstoffen. Onze filosofie? Rust, simpelheid en puur. Wij hebben maar één doel: jouw huid van binnenuit verzorgen, want hier begint een stralende huid mee!
Read More
  • getuigenis

    Wat onze klant zegt

    "Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet  Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet Neque porro quisquam est "
    Mario
Volg ons op
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Copyright © 2022 – 2024 Mama Ghassoul. Designed by Aemeyo
magnifiercross