Faq

Veelgestelde vragen

Bestellen & betalen Hoe kan ik betalen? Via ideal, paypall of klarna Kan ik mijn bestelling nog aanpassen of annuleren nadat ik hem heb geplaatst? Dat kan via een email naar info@mamaghassoul.com Bekijk alle vragen Verzenden Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang is de levertijd?

Waar blijft mijn bestelling?

 • In de e-mail met de bestelbevestiging vind je een Track&Trace-nummer. Betreft het een brievenbuspakketje dan ontvang je geen Track&Trace-nummer. Met de Track&Trace-link in de e-mail kun je de status van je bestelling volgen.
 • Voor verzending binnen Nederland geldt dat als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 21 uur gelukt is, je het pakketje de volgende dag ontvangt.
 • Voor verzending naar België geldt dat je je bestelling binnen 2 werkdagen ontvangt, als de betaling van je bestelling op werkdagen vóór 21 uur bevestigd is. Proefverpakkingen versturen wij per brievenbuspost.
 • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij PostNL.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling als ik op zaterdag of zondag bestel?

Bestellingen die je op een zaterdag of zondag plaatst en betaalt, worden op dinsdag geleverd. (Bestellingen die op een werkdag voor 21:00 worden geplaatst, kunnen in Nederland de volgende dag en in België binnen twee werkdagen worden geleverd)

Wat moet ik nog meer weten over de verzending van mijn bestelling?

 • We sturen een bevestiging per e-mail, zodra je betaling ontvangen is. Je ontvangt een nieuwe bevestiging (afzender noreply@cb.nl) zodra je bestelling naar het opgegeven adres is verzonden.
 • De kosten van verzending zijn in euro's en staan apart op de factuur vermeld.
 • We kunnen levertijden niet garanderen; deze zijn indicatief en alleen ter informatie.
 • Wij bieden op dit moment geen expresbezorging aan.
 • Mocht je pakketje onverhoopt niet aankomen binnen de reguliere levertijd, neem dan tijdig contact met ons op. We kunnen alleen binnen 2 weken na de oorspronkelijke afleverdatum nog een onderzoek starten bij PostNL. Na deze 2 weken kunnen wij geen compensatie geven of je verder helpen.

Hoeveel bedragen de verzendkosten en hoe lang is de levertijd?

 

VERZENDKOSTEN 
Orderwaarde ONDER € 50

VERZENDKOSTEN 
Orderwaarde BOVEN € 50

INDICATIEVE LEVERTIJD

Nederland

€ 3,50

Gratis

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld en betaald, morgen in huis

België

€ 3,50

Gratis

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld en betaald, binnen twee werkdagen in huis

Alle prijzen in Euro's

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Met veel zorg en aandacht, want we willen dat je producten in topconditie aankomen! Naar Nederlandse en Belgische adressen versturen we onze pakketjes met PostNL.

 

 

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Met veel zorg en aandacht, want we willen dat je producten in topconditie aankomen! Naar Nederlandse en Belgische adressen versturen we onze pakketjes met PostNL.

Retourneren & klachten

We staan bij mamaghassoul Europa achter alle producten die we verkopen. Als je ontevreden bent over een product van mamaghassoul om welke reden dan ook, kan je het BINNEN 60 DAGEN na aankoop aan ons retourneren. De kosten van terugzending zijn voor jouw rekening. Na ontvangst van je retourzending, betalen wij het aankoopbedrag terug.

Onze 60 dagen geld-terug-garantie doet op geen enkele wijze afbreuk aan het wettelijke herroepingsrecht.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

 • Voordat je één of meerdere producten aan ons terugstuurt, is het belangrijk om contact op te nemen met onze klantenservice om je retourzending aan te melden. Dit kan via het contactformulier of via info@mamaghassoul.com
 • Het ruilen van producten is niet mogelijk.
 • Als wij geen retourmelding hebben ontvangen, kunnen wij een retourzending helaas niet in behandeling nemen en kom je niet in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag.
 • Vermeld in je retourmelding het bestelnummer met daarbij de naam van het product of de producten dat/die je wenst terug te sturen.
 • Verzend de producten zodanig dat ze onbeschadigd retour komen en voeg de factuur of de pakbon bij. Als je deze niet meer in je bezit hebt, noteer dan je gegevens, het nummer van de betreffende bestelling en productnaam op een apart briefje en voeg deze toe.
 • Je ontvangt geen retourlabel bij je bestelling.
 • Bewaar het verzendbewijs goed dat je ontvangt bij het afgeven van je pakketje op het postkantoor of servicepunt. Zonder dit verzendbewijs kan het zijn dat wij het aankoopbedrag van de producten niet kunnen terugstorten of geen herzending kunnen doen in het geval dat het item onverhoopt zoekt raakt tijdens het transport.
 • Als je vanwege een promotie een gratis cadeau/product hebt ontvangen bij je bestelling en je wil je gehele bestelling graag retourneren, dan willen we je vragen ook het gratis cadeau/product terug te sturen om je retour te kunnen verwerken. Als je je hele bestelling terug stuurt maar het gratis cadeau/product wil houden, dan wordt de waarde van het gratis cadeau/product verrekend met de terugbetaling van de rest van de door jou retour gestuurde bestelling.
 • Aankoopbedragen van retourzendingen worden teruggestort naar de rekening/creditcard die gebruikt is in de originele bestelling.
 • Lege producten worden niet geaccepteerd en vallen niet onder de retourregeling.
 • Retourzendingen die aangemeld worden na het verstrijken van de officiële garantietermijn van 60 dagen, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.
 • We accepteren geen retourzendingen van bestellingen die via een derde partij zijn geplaatst.
 • Het is momenteel erg druk. We doen ons best om je retour zo snel mogelijk te behandelen, maar het kan zijn dat het iets langer duurt dan je van ons gewend bent. Bedankt voor je geduld.

Hoe kan ik mijn aankoop herroepen?

 • Als je spijt hebt van je aankoop kun je deze binnen 14 dagen nadat de bestelling bij je bezorgd is, herroepen.
 • Om je bestelling te herroepen stuur je ons een een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) om ons op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen.
 • Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Hoe kan ik een klacht indienen?

 • Heb je een klacht over een product of de service van onze webshop, stuur deze dan aan de klantenservice via de contactpaginaop onze website of aan info@mamaghassoul.com
 • Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een antwoord. Normaal gesproken binnen een dag, maar uiterlijk binnen 14 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst van je klacht.
 • Als de verwerking van je klacht langer duurt, ontvang je binnen de termijn van 14 dagen een bevestiging van ontvangst en een indicatie wanneer je een meer uitvoerig antwoord kunt verwachten.
 • Je kunt een klacht over een product of de service van onze webshop ook indienen via Stichting Webshop Keurmerk (https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/melden/).
 • Als je klacht niet binnen een redelijke termijn na het indienen ervan in onderling overleg kan worden opgelost, ontstaat een geschil dat je aan de geschillencommissie kunt voorleggen.

 

Online veiligheid

Hoe weet ik dat deze website veilig is?

Zodra je jouw bestelling bevestigd hebt, krijg je een bericht dat je naar de beveiligde server van Adyen payments overgaat. Met Adyen payments kun je op verschillende manieren veilige betalingen doen. Je voert je gegevens van je creditcard of je bankrekening alleen in op deze website en je maakt hier vervolgens je bestelling compleet.

Is het veilig om mijn creditcardgegevens in te vullen bij het plaatsen van mijn bestelling?

Ja. De gegevens van je bestelling worden met beveiligde computers verwerkt. De informatie wordt onherkenbaar gemaakt voordat deze via het internet verstuurd wordt. De gegevens van je creditcard worden versleuteld naar een beveiligde server gestuurd. Je kan dit zien doordat het webadres begint met https of doordat er een groen slotje voor staat. Dat bevestigt dat je je op een veilige server bevindt. Vervolgens wordt de transactie online geautoriseerd, in wezen op dezelfde manier als wanneer je in een restaurant met je creditcard zou betalen. Als de betaling geautoriseerd is in orde is, bevestigen wij je bestelling en gaan we je deze zo snel mogelijk toesturen. De gegevens van je creditcard zijn gedurende het gehele proces gecodeerd en wij stellen hoge eisen aan deze beveiliging. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat derden toegang tot je gegevens kunnen krijgen.

Productvragen

Worden de producten getest op dieren?

Mamaghassoul neemt afstand van elk grondstof dat getest word op dieren en test haar producten niet op dieren. Zowel de productie als de gebruikte grondstoffen maakt Mamaghassoul de statement van dierproefvrij.

 

Websitesupport

Wat moet ik doen als ik problemen heb met de website (bijvoorbeeld als ik niet kan inloggen of geen producten aan mijn winkelmandje kan toevoegen?)

Stuur dan een bericht naar: info@mamaghassoul.com of via het contactformulier op de website.
Geef zo mogelijk aan welke browser en welk apparaat (laptop, telefoon, tablet) je gebruikt, op welke pagina het probleem optreedt, en omschrijf vervolgens het probleem en noem eventuele foutmeldingen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Copyright © 2022 – 2024 Mama Ghassoul. Designed by Aemeyo
magnifiercross