Over Mama Ghassoul

Leer Mama Ghassoul kennen!

Mama Ghassoul is vers, handgemaakt en veganistisch! Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten die je één laat voelen met natuur. Gebaseerd op authentieke schoonheidsgeheimen over de hele wereld. Bij Mama Ghassoul draait het allemaal om het verbeteren van je natuurlijke schoonheid, het werkt zelfs nog dieper dan dat. Mama Ghassoul weet je te raken op zielsniveau .. rust, simpelheid en puur staan ​bij ons centraal.
Moeder Natuur is de Godin die ons voorziet in alles wat we nodig hebben. Wij leven zoveel mogelijk met de ritme van de aarde en gebruiken daarom de prachtige middelen die de natuur ons aanbiedt.
Het verzacht ons, het opent ons hart en het verbindt ons met onszelf .. zo ook de producten van Mama Ghassoul.
“For every problem the earth has a solution .. Let's be one with Nature!''

Faceline

Hoe werkt het

De Mama Ghassoul faceline is speciaal ontwikkeld om de huid goed te laten functioneren door deze te beschermen, hydrateren en herstellen. De faceline verzorging is geschikt voor alle huidtype. Hoe mooi is dat! Read More
Met onze face producten combineren we natuurlijke ingrediënten met hoog gedoseerde stoffen die echt bijdragen aan een mooiere en jongere huid. Elk product van Mama Ghassoul wordt zorgvuldig geformuleerd en met de hand gemaakt. Alle Mama Ghassoul face producten zijn licht van textuur en niet vet. Zo hebben we dag- en nachtcrèmes die onmisbaar zijn bij een gezonde gezichtsroutine. De dagcrèmes beschermen je huid tegen dagelijkse invloeden van buitenaf, en de nachtcrèmes herstellen je huid gedurende de nacht.

Safely Prepared & Delivered

Follow us on
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Copyright © 2022 – 2024 Mama Ghassoul. Designed by Aemeyo
magnifiercross